Udhængsskilte, vægskilte, navneskilte m.fl

Skilte i metal/ jern med din personlige tekst på

AFLYST

 

 


Store Hestedage 2020 - AFLYST


Roskilde Dyrskue 2020 - Aflyst


Hest og Rytter i Herning 2020 - AFHOLDT

Kom og besøg os til Hest og Rytter i Herning. Du kan finde os i hal J på stand 7173! Alle skiltene kan købes til messepris og du kan forudbestille allerede nu. 

På standen kan du møde Annette og Lizette - På gensyn!


Store Hestedag 7-8/9 2019 - AFHOLDT

Vi kommer til Store Hestedag(e) i Roskilde - Og vi glæder os! På Roskilde Dyrskue have vi to nye motiver med; Den túnge hest og shæferhuden. Denne gang kommer vi igen med et nyt motiv! Det kalder vi Fil-de-fleur og det vil egne sig godt til dem som ønsker et skilt uden dyremotiv. Ex. Bed & Breakfast, landegndomme uden dyr, butikker eller noget helt 4. 


Børn og dyr i Bregentved 29-30/6 - AFHOLDT

Peetz Design glæder sig meget til at deltage på Danmarks største børnedyrskue! Vi plejer at deltage som tilskuere og det er en kæmpe oplevelse for børn og voksne. Denne gang tager vi så en masse skilte med og skriver den ønsket tekst på så i kan få jeres skilt med hjem på dagen.

På glædeligt gensyn!


Hest & Rytter i Herning - AFHOLDT

Så er der booket messestand til Hest og Rytter i Herning d. 7. - 10. Marts. Og jeg glæder mig rigtig meget til at hilse på mange af jer derovre. Hvis du allerede inden arrangementet ved, at der er et skilt du kunne tænke dig, så skriv mig en mail og jeg vil sørge for at skiltet ligger klar til dig i Herning. Så får du skiltet til messepris og du skal ikke vente på at jeg sætter tekst på. Vi ses i Herning!


Pony Hingste Show Sjælland d. 22/4 - AFHOLDT

2. påskedag er vi at finde hos Team Cabe i Ringested i forbindelse med Pony Hingste Show. Bestilt dit skilt i forvejen og vi kan tage det med til dig, med tekst og det hele. Der vil også være mindre produktion af skilte på dagen. I det store amerikanske lotteri bliver det muligt at vinde et skilt fra Peetz Design!


Roskilde Dyrskue 2019 - AFHOLDT

Den 31/5 - 2/6 står vi klar til nogle fantastiske dage på Roskilde dyrskue. Vi har fået en standplads med ryggen til den store ring 1 og front mod spiseområdet. Vi håber at se en masse og vi kan løfte sløret for at der kommer to nye motiver til samlingen. Den ene type siger VUF og den anden et tuuungt Pruuuuu:-)

Forudbestil dit skilt inden d. 25/5 og afhent det på Roskilde Dyrskue. Så kan du i ro og mag finde lige det skilt du drømmer om og få valgt den rigtige tekst. Skiltet får du selvfølgelig til "Roskilde Dyrskue - pris" Kontakt os for bestilling her.