Pulverlakeret metalskilte med personlig tekst

Skiltet til dig eller én du holder af

Her har Du muligheden for at købe forskellige typer og størrelser af pulverlakeret metalskilte med og uden motiv. Skiltene er danskproduceret, vejrbestandige og robuste, og laves med Din personlige tekst. Med skiltet får Du mulighed for at formidle relevant information på en flot og elegant måde.  Vores gårdskilte er meget lig smedejernskilte. Vi har både udhængsskilte (gårdskilte), boksskilte, vægskilte, skilte på pind, vejrhaner m.fl.

På Dit metalskilt kunne der stå....;

Husnummer

Adresse

Navn

Kontaktinformation 

Åbningstider eller noget helt sjette.

At købe et skilt hos Peetz Design betyder Du får et uniqt skilt med folietekst efter eget ønske og med et motiv der kan fortælle noget om Dig.

Så hvis Du vil undgå upersonlige plastikskilte eller dyre smedejernskilte, så hjælper jeg gerne.

Se mere om Peetz Design  her.


Ship to all of Europe!

Welcome to the website!

We sell metal signs with different motifs and transfer your personal text on it. If you have any questions about our products or would like to order in English, please email us at lizettepeetz@gmail.com
 


En særlig julegave!

Omkring den 11/10 bliver der bestilt varer hos smeden. Så vil du overraske med et personligt skilt i julegave, og er det ikke på lager så er det nu det kan bestilles hjem. Der kommer desuden to nye motiver med i denne omgang; Hest i fuld fart med marathonvogn efter og fjordhest! Derudover kan der bestilles "vindheste", enten med hestemotiv eller islænder.